Conference report: Abdullah Ahmad Badawi tiga tahun di Putrajaya: menjejaki pencapaian dan strategi masa depan negara. - Azrina Husin; Sivamurugan Pandian; Abdul Rahim Ibrahim; Chua , Soo Yeah; Azeem Fazwan Ahmad Farouk (Universiti Kebangsaan Malaysia, 2007)
Sila rujuk teks penuh/ Please refer to full text