Liputan Kejohanan Bola Sepak Piala Dunia 2002 di Korea Selatan dan Jepun: analisis isi kandungan di Akhbar Utusan Malaysia dan New Straits Times - Mohd Yahya Mohamed Ariffin (Universiti Kebangsaan Malaysian, 2004)
Please refer fulltext