Persepsi stail komunikasi kepimpinan mempengaruhi kepuasan pegawai sokongan dalam Jabatan Kerajaan - Syed Abdul Rahman Hj. Syd Zin; Mohamed Zin Hj. Nordin (Universiti Kebangsaan Malaysian, 2004)
Please refer fulltext