Pola penontonan televisyen dan pengaruhnya terhadap pengamalan sholat dan aktiviti membaca Al-Qur’an kanak-kanak nelayan: tinjauan di kecamatan Medan Labuhan, Indonesia - Syukur Kholil, (Universiti Kebangsaan Malaysian, 2002)
please refer fulltext