Mengenal pasti masalah konflik bahagian kreatif dan bahagian pengurusan akaun agensi-agensi periklanan di Malaysia: perspektif personel bahagian kreatif - Mohd. Helmi Abd. Rahim (Universiti Kebangsaan Malaysian, 1997)
please refer fulltext