Abdul Salam Babji, Nor Hidayah Ismail, Komate Rammaya, & Noor Mahyuni Nadzri. (2014). Peningkatan kualiti bebola ayam dengan penambahan ekstrak daun selom (Oenanthe javanica), mengkudu (Morinda citrifolia) dan lemak sawit merah (Carotino®). Universiti Kebangsaan Malaysia.
Chicago Style (17th ed.) CitationAbdul Salam Babji, Nor Hidayah Ismail, Komate Rammaya, and Noor Mahyuni Nadzri. Peningkatan Kualiti Bebola Ayam Dengan Penambahan Ekstrak Daun Selom (Oenanthe Javanica), Mengkudu (Morinda Citrifolia) dan Lemak Sawit Merah (Carotino®). Universiti Kebangsaan Malaysia, 2014.
MLA (8th ed.) CitationAbdul Salam Babji, et al. Peningkatan Kualiti Bebola Ayam Dengan Penambahan Ekstrak Daun Selom (Oenanthe Javanica), Mengkudu (Morinda Citrifolia) dan Lemak Sawit Merah (Carotino®). Universiti Kebangsaan Malaysia, 2014.