Dr Daing Nasir dilantik semula Naib Canselor UMP - UMP, . (2013)
Profesor Datuk Dr Daing Nasir Ibrahim dilantik sebagai Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk tempoh dua tahun lagi berkuat kuasa 16 Mei depan.