Jadi pelajar demi anak - Hafiz, Abbas (Utusan Group, 2010)
Pengorbanan seorang ibu yang sanggup menjalani kehidupan seperti pelajar semata-mata untuk membantu anaknya yang lumpuh melanjutkan pelajaran ke universiti membuahkan hasil lebih daripada sekadar sekeping ijazah.