Kasih ibu tiada bandingan - Mohd Rizal, Azman Rifin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Kejayaan seorang anak sehingga mampu menggenggam skrol ijazah pada majlis konvokesyen di menara gading adalah saat yang dinanti-nantikan ibu bapa. Hati siapa yang tidak gembira tatkala menyaksikan si anak melangkah penuh tertib menerima segulung ijazah.