16 terima Anugerah Nadi Negara - UMP, LIB (Utusan Group, 2010)
Seramai 16 pelajar institusi pengajian tinggi awam (IPTA) menerima Anugerah Nadi Negara pada Perhimpunan Agung UMNO ynag berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) di sini hari ini.