Misi kemanusiaan UMP di Kemboja - Norehan, Saleh (Utusan Group, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan program 'Kami Sayang Kami Prihatin' menerusi misi kemanusiaan ke Kampung Baik Anlong dalam Wilayah Kampung Champ, Kemboja selama empat hari bermula hari ini.