Kit histeria ciptaan UMP - Rosniza, Mohd Taha (The New Straits Times Press, 2013)
Empat bahan saintifik dan mudah dikendali iaitu sepit kayu, penyembur lada hitam garam hidu ammonia dan cuka getah boleh digunakan bagi merawat pesakit histeria