UMP meterai MoU dengan Mercedes-Benz - UMP, . (Utusan Group, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Mercedes-Benz Malaysia baru-baru ini menandatangani memorandum persefahaman (MoU) bagi melahirkan graduan jurutera automotif UMP bertaraf antarabangsa.