E-books budayakan pembelajaran atas talian - Mohd Ghani, Awang (Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Kejayaan meraih Anugerah Perak pada Pameran Reka Cipta, Inovasi dan Teknologi Antarabangsa baru-baru ini membakar semangat Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk terus membangunkan penerbitan buku digital dikenali sebagai e-Books Penerbit UMP (e-Books)