Pelan strategik UMP diteruskan - Siti Norizat, Shikh Abdul Jalil (Utusan Malaysia (M) Berhad, 2015)
KUANTAN 18 OGOS-Universiti Malaysia Pahang (UMP) meneruskan agenda pelan strategik menerusi fasa seterusnya bagi meningkatkan lagi kualiti pendidikan dan pencapaiannya ke arah menjadikan universiti itu sebagai sebuah pusat pengajian tinggi bertaraf antarabangsa.