UMP berkonvoi semarakkan bulan kemerdekaan - UMP, . (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2015)
KUANTAN-Lebih 50 pemilik kenderaan Alza dan Proton Saga dari MyAlza Owner's Club dan Proton Saga BLM Owner's Club (PROSBOC) menyertai Konvoi Merdeka sempena Sambutan Bulan Kemerdekaan ke-58 peringkat Universiti Malaysia Pahang (UMP).