870 pelajar curah bakti di Kampung Tanjung Selangor - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Peluang berinteraksi 870 mahasiswa dari Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (FKM) dan Fakulti Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (FKEE), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan penduduk Kampung Tanjung Selangor di Pekan dalam program khidmat komuniti baru-baru ini mampu mendekatkan jiwa mahasiswa terhadap aktiviti kesukarelawanan dengan masyarakat kampung.