Canselor saran UMP suburkan semangat kesukarelawan - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Tengku Abdullah Sultan Haji Ahmad Shah menyarankan agar UMP menjadikan semangat sukarelawan (volunterism) sebagai agenda utama yang perlu diperkasa bagi pembangunan potensi dan bakat mahasiswa universiti.