UMP tubuh GACC - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Pusat Akademik & Kerjaya Jerman (GACC) Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang sebelum ini dikenali sebagai Pejabat Antarabangsa Jerman (IGO) kini dibuka dengan rasminya pada 22 Disember 2010 yang lalu.