1,000 warga UMP sambut Maulidur Rasul dan ulang tahun ke-9 penubuhan UMP - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Lebih 1,000 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai perarakan dalam suasana yang cukup meriah sambil berselawat memuji kebesaran Maha Pencipta dan keagungan junjungan besar Nabi Muhammad SAW.