Jawatankuasa penaja alumni FKASA dilancar - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Fakulti Kejuruteraan Awam & Sumber Alam (FKASA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (JHEPA) menganjurkan Majlis Minum Petang & Pelancaran Jawatankuasa Penaja Alumni Bahagian Fakulti Kejuruteraan Awam & Sumber Alam (FKASA) pada 2 April 2011 yang lalu.