Pelajar FKKSA naib juara Pertandingan S-SPEC 2011 anjuran SHELL - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Dua pelajar Fakulti Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli (FKKSA), Universiti Malaysia Pahang (UMP menjadi naib juara Pertandingan Pembentangan Kertas Kerja Shell (S-SPEC 2011) anjuran Persatuan Jurutera Petroleum, Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dengan tajaan Shell Malaysia Sdn. Bhd. pada 5 April 2011 yang lalu.