Emma Sofia menempatkan diri di syarikat gergasi dunia - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Semasa bergelar mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP), Emma Sofia Zulkifli sudah pun melangkah ke alam pekerjaan apabila menyertai Media Lab Studio (MLE) yang disertai oleh tujuh orang mahasiswa UMP yang terdiri daripada rakan-rakannya sendiri.