110 pelajar UMP dan sekolah berbasikal 324 km temui PM - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Hasrat 110 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Abdullah Pekan membuat kayuhan sejauh 324 km dalam Ekspedisi Berbasikal 1 Malaysia Pekan Putrajaya untuk berjumpa dengan Perdana Menteri Malaysia, Yang Amat Berhormat Dato’ Sri Mohd Najib Tun Haji Abdul Razak akhirnya menjadi kenyataan apabila tiba di Kompleks Perdana Putra, Putrajaya tepat jam 8 pagi pada 2 Jun 2011 yang lalu.