MLCC tawar kursus bahasa Mandarin untuk staf - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Pusat Bahasa Mandarin dan Kebudayaan (MLCC), Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengorak langkah memperkenalkan kursus Bahasa Mandarin di kalangan staf dalam usaha untuk meningkatkan kredibiliti dan kebolehan dalam menguasai bahasa ketiga ini.