12 pelajar cemerlang UPSR dirai - UMP, .
Seramai 12 peserta program Sinar ECER 2011 yang terdiri daripada pelajar Sekolah Kebangsaan Lepar, dan Sekolah Kebangsaan Runchang, Pekan hadir bersama keluarga masing-masing bagi memeriahkan majlis penghargaan kepada pelajar cemerlang dan pelajar berpotensi dalam Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) pada tahun ini.