FKKSA anjur Persidangan ICCEIB-SOMChe 2011 - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Buat julung kalinya Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Persidangan Antarabangsa Kejuruteraan Kimia dan Industri sempena Simposium Jurutera Kimia kali ke-25 (ICCEIBSOMChe 2011) bertempat di Hyatt Regency Kuantan Resort pada 29 November 2011 yang lalu.