Mahasiswa cemerlang di Inova, Debat Perdana Gender dan Cabaran Catur Bistari - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraikan seramai 20 mahasiswa yang mencipta kecemerlangan dalam mencatat kejayaan 100 peratus dengan memenangi empat pingat iaitu, dua pingat emas dan dua perak serta dua daripadanya menerima Anugerah Khas dalam kategori Young Inventor (Pereka Muda) dalam Pameran 36th International Invention Show (Inova 2011) di Zagreb, Croatia