FKEE juara Kejohanan Sukan Antara Fakulti - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Fakulti Kejuruteraan Elektrik & Elektonik (FKEE), Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menjuarai Kejohanan Sukan Antara Fakulti UMP 2011 (SukFAC2011) yang telah diadakan pada 18 hingga 28 November 2011 yang lalu bertempat di Kompleks Sukan UMP.