UMP komited lahir graduan holistik - Ainal Marhaton, Abd Ghani (2016)
Kampus utama Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Kuala Pahang di sini, yang akan dirasmikan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak, hari ini, akan menjadi mercu tanda gedung ilmu bagi pembangunan sosioekonomi masyarakat setempat