ECERDC bangunkan tujuh projek bernilai RM5 bilion - Zamzurina, Ahmad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
MAJLIS Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) memperoleh pelaburan sebanyak RM5 bilion bagi membangunkan tujuh projek membabitkan sektor pembuatan, minyak dan gas serta pelancongan sepanjang 2016 di negeri ini