Kapsul diabetes diiktiraf terbaik - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2016)
Kuantan: Kapsul penawar diabetes daripada pokok misai kucing dihasilkan menobatkan penuntut tahun tiga Universiti Malaysia Pahang (UMP), Seah Hui Ni, 23, sebagai penerima anugerah 'Best of the Best' kategori pelajar