Malam Anugerah Cendekia Bitara iktiraf penyelidik, pensyarah cemerlang - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Malam Anugerah Cendekia Bitara 2011 bertemakan `Metamorfosis’ yang melambangkan suatu perjalanan transformasi UMP sepanjang sedekad penubuhannya dalam mengungguli bidang Kejuruteraan, Teknologi dan Kreativiti untuk meningkatkan taraf pendidikan tinggi di negara ini.