Staf manfaatkan Hari Bertemu Pelanggan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Hampir 500 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) memanfaatkan Hari Bertemu Pelanggan yang diadakan secara berkala anjuran Jabatan Pendaftar, UMP bertempat di Dewan Astaka UMP Gambang pada 3 April 2012 yang lalu.