Mahasiswa jelajah kampung dalam Kembara Pahang FM bersama UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 52 mahasiswa dan warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Kembara Radio Malaysia Pahang bersama UMP untuk mendekati masyarakat dan komuniti di Kampung Janda Baik Bentong pada 3 Februari 2013 yang lalu.