UMP tuan rumah Majlis Anugerah Tokoh Siswa - Mahathir, Ali (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuantan- Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjadi tuan rumah penganjuran Majlis Anugerah Tokoh Siswa 2015 anjuran Bahagian Pembangunan Mahasiswa, Jabatan Pendidikan Tinggi, Kementerian Pendidikan Tinggi.