IPTA negara berkualiti - Norawazni, Yusof (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Kuantan- Institusi pengajian tinggi kini dilihat mampu menghasilkan pelajar cemerlang hasil kualiti pendidikan negara yang berpotensi muncul antara terbaik di dunia.