Majlis Jasa Dikenang hargai sumbangan pegawai universiti - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan Majlis Jasa Dikenang bagi menghargai sumbangan khidmat bakti seramai 15 pegawai universiti yang pernah dilantik menyandang jawatan giliran pentadbiran dan pegawai yang bersara dari perkhidmatan pada tahun 2013 dalam majlis yang diadakan di Hotel Zenith, Kuantan pada 19 Disember 2013 yang lalu.