Anak yatim teruja dapat air bersih - Zamzurina, Ahmad; Ahmad Zakki, Jilan (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Banda Aceh, Indonesia- Tiada apa yang lebih menggembirakan rakan penghuni Rumah Kebajikan Dayah Nurul Huda di sini apabila menerima kunjungan pelajar Fakulti Teknologi Kejuruteraan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan membawa kepakaran menyediakan kemudahan air bersih dan elektrik menerusi Misi Kemanusiaan UMP ke Aceh selama empat hari berakhir hari ini.