Warga UMP disaran teruskan kecemerlangan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim menyeru warga universiti untuk terus membentuk kecemerlangan dengan berasaskan nilai, berfokus strategi dan berpandukan prestasi agar UMP terus menikmati pertumbuhan yang membanggakan dalam pelbagai aspek, khususnya akademik, pengantarabangsaan, penyelidikan dan pengalaman kampus pelajar.