UMP raih 9 pingat dan anugerah khas dalam MTE 2014 - Zuryaty, Zol (Penerbit UMP, 2014)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraih kejayaan cemerlang apabila meraih lima pingat emas, dua perak dan dua gangsa pada pameran Malaysia Technology Expo 2014 (MTE) di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) pada 24 Februari 2014 yang lalu.