Persidangan Statistik kumpul pakar Matematik dan Sains - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Fakulti Sains & Teknologi Industri (FSTI), Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan persidangan antarabangsa `The 2nd ISM International Statistical Conference 2014 with Applications in Sciences and Engineering (ISM-II) selama tiga hari bertempat di Hotel MS Garden Kuantan pada 12 Ogos 2014 yang lalu.