UMP raih 23 pingat dan anugerah khas dalam ITEX 2014 - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) melakar kejayaan manis apabila meraih pencapaian 100 peratus pada Pameran Reka Cipta, Inovasi dan Teknologi Antarabangsa 2014 (ITEX’14) yang berlangsung di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) pada 9 Mei 2014 yang lalu.