Bicara Kemerdekaan hayati semangat perjuangan rakyat Palestin - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Lebih 100 orang staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) hadir dalam Majlis Pelancaran Sambutan Bulan Kemerdekaan ke-57 peringkat UMP yang berlangsung di Dewan Tun Fatimah UMP Kampus Gambang pada 19 Ogos 2014 yang lalu.