Persatuan Matahari rai anak yatim, sumbang kelengkapan raya - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Sambutan Hari Raya Aidilfitri pastinya lebih bermakna bagi anak-anak yatim dan miskin dari Rumah Tunas Harapan Semai Bakti Jengka Pahang apabila mereka menerima sumbangan kelengkapan raya daripada Persatuan Wanita Universiti Malaysia Pahang (Matahari) pada 20 Julai 2014 yang lalu.