Larian Amal Penyayang UMP jayakan Kempen Gaya Hidup Sihat - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Lebih 600 orang peserta dalam kalangan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama anak-anak yatim berpeluang menyertai Larian Amal Penyayang di sekitar kampus UMP Pekan bagi menjayakan Kempen Gaya Hidup Sihat dan menyokong usaha Inisiatif Kampus Hijau yang diperkenalkan universiti pada 10 Mei 2014 yang lalu.