Kakitangan, pelajar UMP hasilkan 1,400 bekas bubur lambuk - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Pekan- Seramai 250 kakitangan dan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeriahkan program memasak bubur lambuk sempena Majlis Berbuka Puasa bersama Tengku Mahkota Pahang, Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah di dataran Pusat Aktiviti Pelajar UMP, di sini hari ini.