Enactus UMP sertai misi kemanusiaan di India - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Sukarelawan. Seramai 12 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) terdiri daripada lapan mahasiswa dan empat orang staf UMP telah mengadakan khidmat komuniti di Delhi, Jaipur dan Agra, India baru-baru ini.