Edar 3,000 bungkus bubur lambuk - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Kuantan- Sebanyak 3,000 bungkusan bubur lambuk diedarkan kepada orang ramai sempena program Bubur Lambuk Ramadan 1437 anjuran komuniti sekitar Kuala Pahang, Pekan, kelmarin.