'Hargai keamanan dikecapi negara kita' - Irwan Shafrizan, Ismail (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
"Pengalaman berhadapan detik genting cubaan rampasan kuasa di Turki mengajar saya erti untuk menghargai keamanan yang dikecapi sebagai rakyat Malaysia," kata Prof Dr Mohd Jailani Mohd Nor.